Konstarter i pedagogiken - Art in Education

Anmäl dig till Konstarter i pedagogiken - Art in Education, en mötesplats för lärare, skolledare och kulturaktörer i Edsbyn, Ovanåker, Gävleborg 16-17/8 2018!

En mötesplats där du som lärare eller kulturaktör kan hitta inspiration och motivation till att arbeta med konstarter i pedagogiken. Konferensen invigs med tal av kommunalråd Yoomi Renström, Jessica Hintze från Universitets och högskolerådet, Cecilia Björklund Dahlgren från Institutet Dans i Skolan och Staffan Forssell från Kulturrådet.

På programmet står bland annat ett seminarium på temat "Hur kan vi utveckla elevernas möjlighet att få tillgång till dansen som kunskapsområde i skolan från förskolan till gymnasiet?" med Cecilia Björklund Dahlgren, verksamhetschef för Instituet Dans i skolan och professor i danspedagogik vid Luleå tekniska universitet.

Konferensen genomförs i samarbete med det EU-finansierade projektet e-ARTinED och ett flertal olika samarbetsparter från regionen och hela landet, bland annat Institutet Dans i skolan.

Läs hela programmet och anmäl dig senast 20 juni här.